ملاس یا شیره چغندرقند ،عصاره ای غلیظ، تیره و چسبناک، و یک محصول جانبی در روند تهیه شکر از چغندر قند است. واژه فرانسوی ملاس از واژه لاتین mel به معنی عسل میآید. ملاس به عنوان یک شیرین کننده طبیعی با برخورداری از مواد مغزی و بویژه بتائین میتواند نقش مهمی در جذب ماهی هدف به سوی طعمه ایفا کند .ملاس همچنین شامل برخی از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیازماهیها بوده و مواد مغذی در 40 گرم و یا حدود دو قاشق غذاخوری ملاس عبارتند از: ویتامین ب: 14 %، کلسیم: 8 % ، پتاسیم: 10 %، آهن: 10 % ، منیزیم: 24 % ، منگنز: 30 % ، سلنیوم: 10 % .همین مقدار از ملاس نیز حاوی حدود 116 کالری است.
شرکت آنزوپلاس برای تولید این محصول از شیره چغندر قند خالص با افزودن محلول اشتهاآور آبزیان، گروه ویتامینB ،E و ال کارنتین محصولی با کیفیت و تاثیرگذاری بسیارعالی فراهم نموده است . امیدواریم این محصول خاطرات ماندگار و شیرینی در سفرهای ماهیگیری برای شما به ارمغان آورد.
عملکرد: این محصول بعنوان یک مکمل توانمند درافزایش قدرت جذب ماهی ها در ترکیب خمیرهای ماهیگیری ،بویله سازی ، طعمه پاشی متمرکز و میدانی مورد استفاده قرار میگیرد و با ایجاد حالت دیپ روی طعمه و انتشار مولکولی مواد موثر و شیرین کننده طبیعی همراه با مواد اشتها آور، ویتامینها و مواد مغزی در زیر آب قادر است ماهی ها را از فواصل دور به طرف طعمه و مواد طعمه پاشی جذب نماید.
نحوه استفاده: با توجه به چگالی متفاوت مواد بکار رفته در تولید این محصول حتما” قبل از استفاده ، ظرف را بخوبی تکان دهید و میزان 20 سی سی از محلول برای 400 گرم مواد پایه خشک و 40 سی سی برای 1 کیلوگرم مواد طعمه پاشی کافی خواهد بود .
نحوه نگهداری : برای جلوگیری از کاهش کیفیت مواد ، محلول در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرد و بهترین دما نگهداری 2 تا 35 درجه سانتیگراد است.