انتخاب طعمه مناسب در صید قزل آلا رودخانه ای یکی از حائز اهمیت ترین نکات است. عمده قزلگیران با تجربه، با توجه به عوامل متعددی همچون؛ مکان ماهیگیری، زمان ماهیگیری، سایز ماهی و ... طعمه ماهیگیری خود را انتخاب می کنند. یکی از معروف ترین طعمه های صید قزل آلا، خمیر آمریکایی برکلی می باشد که در انواع و طعم های مختلفی تولید می شود.
خمیر برکلی پاوربیت با طعم سیر، با رنگ نخودی و در وزن 50 گرمی موجود می باشد. یکی از طعمه های خوراکی مناسب برای صید قزل بوده و دارای جذب کنندگی بسیار قوی ای برای این ماهی مهاجم می باشد.
خمیر Berkley سیر نخودی را می توانید روی قلاب سه شاخه کوچک استفاده کنید و روی قلابتان را از خمیر پر کنید. وجود اکلیل های درون این خمیر نیز به جذابیت آن اضافه کرده است و باعث شده حتی در آب های تیره نیز به خوبی دیده شود.
یکی از نکات مهم در هنگام استفاده از خمیر های برکلی توجه به تمیز بودن دست هایتان موقع برداشتن از طعمه خوراکی berkley است چرا که ماهی قزل آلا به بوهای ناخوشایندی همچون سیگار و ... حساس است و به طعمه شما نزدیک نمی شود.
خمیر برکلی مدل gulp نسبت به بقیه انواع خمیر برکلی بافت نرم تر و شل تری دارد و اگر قصد ماهیگیری در فصل زمستان و هوای سرد را دارید، این مدل از خمیر های برکلی گزینه مناسبی برا شماست چرا که وقتی در آب سرد خمیر کمی خودش را میگیرد و سفت می شود، بافت مناسبی پیدا می کند.
شما می توانید با خیال راحت خمیر اصل آمریکایی برکلی را با متنوع ترین طعم ها و مناسب ترین قیمت از فروشگاه کمپینا تهیه کنید.