یکی از متداول ترین روش های ماهیگیری در ایران اسپینینگ یا لانسه کشی است که برای صید ماهیان مهاجم (زنده خوار) آب شیرین و شور استفاده می شود. در این روش صیاد، طعمه مصنوعی خود را که می تواند یکی از انواع لور های استخوانی یا ژله ای و یا انواع لانسه و قاشقک باشد، به درون آب پرتاب می کند و سپس با جمع کردن نخ توسط چرخ ماهیگیری طعمه را به سمت خود می کشد و نظر ماهیان مهاجم را نسبت به طعمه جلب می کند.
انتخاب طعمه مناسب در صید با روش اسپینینگ یکی از حائز اهمیت ترین نکات است. عمده ماهیگیران با تجربه، با توجه به عوامل متعددی همچون؛ مکان ماهیگیری، زمان ماهیگیری، نوع صید و ... طعمه ماهیگیری خود را انتخاب می کنند. یکی از عوامل اثر گذار در انتخاب طعمه؛ سایز طعمه با در نظر گرفتن مکان ماهیگیری و نوع صید مورد نظر است.
طعمه ماهی ژله ای هوکایدو، 10 سانتیمتر طول دارد و دارای 15 گرم وزن می باشد. جنس این طعمه ژله ای بوده و دارای یک سه شاخه در زیر شکم طعمه و یک تک قلابه روی ماهی می باشد. دنباله طعمه ژله ای کد 318، حرکت جذابی در آب دارد و می تواند ماهیان مهاجم آب شیرین را به خود جذب کند. این لور ژله ای مناسب صید ماهیانی همچون اردک، سوف، سونگ، شیربت و ... می باشد.