Skip to main content
Loading...
سبد خالی

fishing-detachable-rod-daiwa-spitfire-2 10-1
fishing-detachable-rod-daiwa-spitfire-2 10-1 fishing-detachable-rod-daiwa-spitfire-2 10-2 fishing-detachable-rod-daiwa-spitfire fishing-detachable-rod-daiwa-spitfire-2

چوب دایوا اسپیت فایر طول 2.10 متر کد SFSB702HXHFS-AF

ID-1620
5 5 2 Product
2,100,000 تومان توليد کننده: Daiwa دایواDaiwa دایوا

هزینه بسته بندی 140 هزار تومان

2آيتم هاي موجود

چوب دایوا اسپیت فایر طول 2.10 متر کد SFSB702HXHFS-AF

یکی از متداول ترین روش های ماهیگیری در ایران اسپینینگ یا لانسه کشی است که برای صید ماهیان مهاجم (زنده خوار) آب شیرین و شور استفاده می شود. در این روش صیاد، طعمه مصنوعی خود را که می تواند یکی از انواع لور های استخوانی یا ژله ای و یا انواع لانسه و قاشقک باشد، به درون آب پرتاب می کند و سپس با جمع کردن نخ توسط چرخ ماهیگیری طعمه را به سمت خود می کشد و نظر ماهیان مهاجم را نسبت به طعمه جلب می کند.

انتخاب چوب مناسب در صید با روش اسپینینگ یکی از حائز اهمیت ترین نکات است. عمده ماهیگیران با تجربه، با توجه به عوامل متعددی همچون؛ مکان ماهیگیری، نوع صید و ... لنسر ماهیگیری خود را انتخاب می کنند.

چوب دایوا  مدل اسپیت فایر طول 2.10 متر یک چوب تخصصی اسپینینگ یا لانسه کشی با وزن پرتاب 14 تا 56 گرم می باشد و قابل استفاده برای پرتاب لانسه، قاشقک، لور و ... می باشد.

چوب Daiwa spitfire، دوتکه بوده و دارای یک اتصال کشویی است، وزن لنسر دایوا 170 گرم می باشد و علت سبکی وزن این چوب جنس تمام کربن آن است، سبک بودن یکی از مهم ترین شاخصه های چوب در ماهیگیری به روش لانسه کشی یا همان اسپینینگ است.

چوب اسپیت فایر دایوا دارای حلقه های سرامیکی دور فلزی و دو پایه است، که طول 210 سانت آن دارای 6 حلقه در طول چوب می باشد. جای چرخ آن دور فلزی بوده و دارای یک دسته حرفه ای اسپینینگ با روکش فوم نرم و خوش دست می باشد. طول چوب دایوا مدل اسپیت فایر در حالت بسته حدود 110 سانت می باشد.

توجه داشته باشید که به دلیل استفاده از کربن بالا در ساختار چوب، از قرار گرفتن در مکانهایی که خطر جریان فشار قوی برق یا رعدو برق وجود دارد خودداری کنید.

مشخصات فنی

فول کربن
2.10
14 ~ 56
110
گرافیت دور فلزی
2 تکه
170
توخالی
دارای 6 حلقه
جای چرخ حرفه ای
دارای وزن سبک مقاومت بالا‌‌
جنس کربن
مناسب برای ماهیگیری به روش اسپینینگ یا لانسه کشی می باشد
قابل استفاده در دریاچه، رودخانه، سد، دریا، اسکله و ... می باشد
مناسب آب شور و شیرین
لیست نظرات:
تا کنون نظری ارسال نشده است.
امتیاز:

نظر خود را در مورد این محصول به اشتراک بگذارید:

نام کاربري: