قزل آلا یکی از محبوب ترین ماه های مهاجم آب شیرین بین ماهیگیران ایرانی است و برای صید این ماهی شکارچی از طعمه های متنوعی همچون انواع لور های استخوانی یا ژله ای کوچک و یا انواع لانسه و طعمه های خوراکی استفاده میشود.
انتخاب طعمه مناسب در صید قزل آلا رودخانه ای یکی از حائز اهمیت ترین نکات است. عمده قزلگیران با تجربه، با توجه به عوامل متعددی همچون؛ مکان ماهیگیری، زمان ماهیگیری، سایز ماهی و ... طعمه ماهیگیری خود را انتخاب می کنند. یکی از معروف ترین طعمه های صید قزل آلا، خمیر آمریکایی برکلی می باشد که در انواع و طعم های مختلفی تولید می شود.
خمیر برکلی پاوربیت با طعم پنیر، با رنگ صورتی و نارنجی و در وزن 50 گرمی موجود می باشد. یکی از طعمه های خوراکی مناسب برای صید قزل بوده و دارای جذب کنندگی بسیار قوی ای برای این ماهی مهاجم می باشد.
خمیر Berkley پنیر صورتی را می توانید روی قلاب سه شاخه کوچک استفاده کنید و روی قلابتان را از خمیر پر کنید. وجود اکلیل های درون این خمیر نیز به جذابیت آن اضافه کرده است و باعث شده حتی در آب های تیره نیز به خوبی دیده شود.
یکی از نکات مهم در هنگام استفاده از خمیر های برکلی توجه به تمیز بودن دست هایتان موقع برداشتن از طعمه خوراکی berkley است چرا که ماهی قزل آلا به بوهای ناخوشایندی همچون سیگار و ... حساس است و به طعمه شما نزدیک نمی شود.
شما می توانید با خیال راحت خمیر اصل آمریکایی برکلی را با متنوع ترین طعم ها و مناسب ترین قیمت از فروشگاه کمپینا تهیه کنید.