Skip to main content
Loading...
سبد خالی

squid-bait-2 372473694
squid-bait-2 372473694 squid-bait-1 398936286 squid-bait-3 1811266970 squid-bait-4 1748480928 squid-bait-5 1630640825

طعمه ماهی مرکب دست ساز FEILE FISHING

ID-2175
5 5 1 Product
170,000 تومان

5آيتم هاي موجود

طعمه ماهی مرکب دست سازFEILE FISHING

اگر به دنبال طعمه ای برای صید ماهی مرکب ، خساک یا اسکوئید می گردید، یکی از بهترین طعمه ها، طعمه ماهی مرکب FEILE FISHING می باشد. این طعمه ماهی مرکب، در زیر بدن خود دارای یک عدد سرب بوده و سینک (کف خواب) می باشد. جنس طعمه مرکب FEILE FISHIMG استخوانی بوده که روی آن با بافت ژله ای نرم پوشانده شده و روی آن نیز یک پوست پارچه ای قرار دارد.

ماهیگیری یکی از لذت بخش ترین تفریحات در سراسر جهان می باشد. از اولیه ترین لوازم ماهیگیری می توان به چوب ماهیگیری، چرخ ماهیگیری، نخ ماهیگیری، طعمه ماهیگیری و... اشاره کرد. طعمه های ماهیگیری در جنس ها و اشکال مختلفی تولید و توزیع می شوند.

امروزه ماهیگیری با روش ها و تکنیک های مختلفی همچون؛ روش انتظاری، اسپینینگ (لانسه کشی)، جیگینگ، ترولینگ و... انجام می گیرد. برای صید ماهی مرکب، خساک و... به طور معمول از روش های اسپینینگ و جیگینگ استفاده می شود.

ماهیگیری به روش جیگینگ مناسب صید در اعماق دریا بوده و عمدتا روی قایق، اسکله، سکو و... صورت می گیرد. در این روش، صیاد طعمه ماهیگیری خود را در آب پرتاب کرده و سپس با سرعت شروع  به پایین و بالا کردن چوب ماهیگیری می کند و طعمه را در زیر آب به حرکت در می آورد تا توجه ماهیان را به آن جلب کند.

یکی دیگر از جذاب ترین روش های ماهیگیری، روش اسپینینگ یا لانسه کشی می باشد. این روش مناسب صید ماهیان مهاجم (زنده خوار) آب شور و شیرین بوده و معمولا در رودخانه ها، دریاچه ها، دریا و... انجام می شود. در این روش، ماهیگیری پس از قرار دادن طعمه در آب، با استفاده از چرخ ماهیگیری شروع به جمع کردن نخ می کند و طعمه در زیر آب به حرکت در می آید و ماهیان به سوی آن حمله ور می شوند.

 

مشخصات فنی

10
10.5
مناسب صید ماهی مرکب و خساک
دست ساز
سینک (کف خواب)
دارای اسکلتی استخوانی در وسط و گوشت ژله ای نرم روی آن و در نهایت پوسته پارچه ای براق روی سطح خارجی
شب تاب
لیست نظرات:
تا کنون نظری ارسال نشده است.
امتیاز:

نظر خود را در مورد این محصول به اشتراک بگذارید:

نام کاربري: