ماهیگیری به روش انتظاری برای صید ماهیان غیر مهاجم آب شور و شیرین با استفاده از طعمه های خوراکی انجام می شود، و همانطور که از اسمش حدس می زنید صیاد طعمه ماهیگیری را همراه قلاب به درون آب می اندازد و منتظر می ماند تا ماهی آن را بلعیده و به دام بیوفتد.
در صید به شیوه انتظاری انتخاب طعمه ماهیگیری مناسب یکی از حائز اهمیت ترین نکات است، چرا که طعمه خوراکی باید از ویژگی های خاصی برخوردار باشد، یکی از این ویژگی ها میزان بو و طعم طعمه است.
طعمه های خوراکی همچون لوفاک و بویله ماهیگیری به صورت تخصصی برای انواع ماهیان کف خوار مانند کپور ماهیان تولید می شوند و بو و طعم مناسبی دارند، اما زمانی که ما بخواهیم این طعم و بو را افزایش دهیم و احتمال صید خود را بالاتر ببریم، از انواع لیکوئید های مخصوص ماهیگیری استفاده می کنیم.
لیکوئید جگر سی سی مور دارای طعم و بوی بسیار قوی ای بوده و می توانید از آن به عنوان یک افزودنی به انواع طعمه های خوراکیتان، مانند خمیر، بویله و ... اضافه کنید و از آن برای صید انواع ماهیان غیر مهاجم مانند کپور، آمور، شهری، سرخو و ... استفاده کنید.
لیکوئید CC MORE با طعم جگر در حجم 100 سی سی و غلظت بالا تهیه و تولید شده و می توانید در زمان طعمه پاشی نیز با افزودن چند قطره از آن به کیسه PVA و یا موشک طعمه پاش خود تاثیر طعمه پاشیتان را چند برابر کنید.
همچنین زدن چند قطره از لیکوئیدها به انواع طعمه های ماهیگیری مصنوعی در حین لانسه کشی (اسپینینگ) نیز باعث می شود طعمه از خود خط بو به جا بگذارد و درصد جذب ماهیان غیر مهاجم(زنده خوار) مانند اردک و قزل آلا و ... را بالا ببرد.
لیکوئید های طبیعی سی سی مور با انواع طعم ها در فروشگاه لوازم ماهیگیری کمپینا موجود است و از دسته بندی طعمه های خوراکی می توانید انواع طعم های آن را مشاهده و به سبد خرید خود اضافه کنید.